سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه (PMIS) مجموعه ای از تکنیکها و ابزارهای مورد استفاده در مدیریت پروژه می باشند که با هدف جمع آوری و ساماندهی اطلاعات موجود در یک پروژه طراحی و اجرا میگردند و مدیران پروژه ها از این ابزار ها و تکنیک ها برای جمع آوری، یکنواخت سازی و توزیع اطلاعات به شکل الکترونیکی استفاده می کنند.

سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه (PMIS) می توانند در سطوح بالا و پایین مدیریتی و اجرایی در پروژه ها (شامل کلیه افراد شاغل و تاثیرگذار در پروژه) برای ارتباط با یکدیگر استفاده شوند.

برای مطالعه بیشتر در خصوص آموزش تهیه لایحه تاخیرات می توانید کتابهای زیر را نیز تهیه بفرمایید و یا در دوره شرکت نمایید

سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه (PMIS) کمک شایانی به برنامه ریزی و مدیریت زمان، اجرا و فرآیند اتمام پروژه (Closing) میکنند. در هنگام برنامه ریزی فرآیندهای پروژه، مدیران پروژه میتوانند از ابزار PMIS برای برآورد بهتر هزینه ها و بودجه استفاده نمایند. سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه در فاز اجرایی پروژه و با نگاه به اهداف مدیریت پروژه، اطلاعات تیم پروژه را جمع آوری و در یک پایگاه داده نگهداری میکنند تا در زمان لازم قابل دسترسی سریع و آسان باشند. همچنین این سیستم ها برای مدیریت فعالیتهای اجرا، مدیریت کالا و اقلام، جمع آوری و دسته بندی اطلاعات مالی و نگهداری آنها برای مقاصد گزارش دهی و گزارش گیری استفاده می شوند.

در زمان خاتمه پروژه، سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه (PMIS) برای بازبینی اهداف و بررسی اینکه وظایف به طور کامل به اتمام رسیده اند مورد استفاده قرار می گیرند و سپس برای تهیه گزارش نهایی خاتمه پروژه به آنها مراجعه می شود.

نتیجه اینکه سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه به برنامه ریزی، زمانبندی، بودجه و اجرا به مدیریت پروژه کمک کرده و در صورت طراحی صحیح می توانند به ابزاری بسیار مفید و کاربردی در دست مدیران پروژه ها تبدیل گردند.

این ابزار در ویرایش های مختلف استاندارد دانش مدیریت پروژه (PMBOK) مورد اشاره و تفصیل قرار گرفته است. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید به این صفحه مراجعه نمایید.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

جهت خدمات فنی و مشاوره تماس بگیرید – تلفن (دفتر مرکزی): ۲۸۴۲۶۵۲۰  ارتباط مستقیم با کارشناسان: ۶۶۱۶۸۲۱۸

برچسب‌ها:
pmbokمدیریت دعاوی پروژه
دسته‌ها: مدیریت پروژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مقالات مرتبط

تحلیل و بررسی مشکلات رایج در تنظیم قرارداد‌های مشارکت در ساخت مالک-سازنده

یکی از متداول‌ترین روش‌های ساخت ساختمان‌های مسکونی و تجاری در کشور، روش مشارکت در ساخت فیمابین مالک زمین و سازنده است. قرارداد مشارکت در ساخت، یکی از انواع قرارداد‌های مشارکت…
بیش تر بخوانید

آیا امکان دارد پروژه‌ای از پیشرفت برنامه‌ای جلوتر، ولی تأخیر داشته باشد؟

آیا لزوماً ارتباط مستقیمی بین انحراف از پیشرفت (Deviation) و تأخیر وجود دارد؟ به عبارت دیگر اگر درصد پیشرفت واقعی پروژه از درصد پیشرفت برنامه‌ای بیشتر باشد (انحراف مثبت)، آیا…
بیش تر بخوانید

آخرین مقالات پایگاه دانش